News

Het proces

Bij House of Koko omarmen we niet alleen de prachtige wereld van Kokedama's, maar we tillen deze kunstvorm naar een hoger niveau door het te verbinden met een hartverwarmend sociaal initiatief. Onze reis begint bij zorgvuldig geselecteerde kwekers, waar we de mooiste plantjes vinden die een thuis zoeken in jouw ruimte.

Maar hier stopt onze reis niet. We geloven in het versterken van gemeenschappen en het creëren van kansen voor iedereen. Daarom nemen we onze groene schatten mee naar Den Haag Werkt, een sociale werkplaats waar vaardigheid en zorg samenkomen. Hier worden onze Kokedama's met liefde en toewijding gemaakt door getalenteerde mensen die de kans krijgen om hun ambachtelijke vaardigheden te ontwikkelen.

Het proces is meer dan alleen het creëren van prachtige kunstwerken; het is een samenwerking die de essentie van inclusiviteit en gemeenschap belichaamt. Onze partners bij Den Haag Werkt zetten zich in om een positieve impact te hebben op levens en communities.

Zodra de Kokedama's hun vorm hebben aangenomen, brengen we ze met zorg terug naar House of Koko. Van daaruit reizen ze naar jou, een uniek kunstwerk met een verhaal van groei, zorg, en gemeenschap.

Door te kiezen voor een Kokedama van House of Koko, kies je niet alleen voor een stukje natuurlijke schoonheid in huis, maar draag je ook bij aan het creëren van kansen en het bevorderen van inclusiviteit. Ontdek de prachtige synergie tussen ambacht en sociaal welzijn bij House of Koko - waar Kokedama's niet alleen groeien, maar ook bloeien met een doel.