Alles over jouw bestelling

Alles over jouw bestelling

Bestellen en betalen
Klik op de shopper rechtsboven in je scherm om je bestelling te betalen en af te ronden. We doen ons best om je bestelling snel te verwerken en te bezorgen.

Bestellen zonder account
Natuurlijk mag je gewoon een bestelling plaatsen in onze webshop. Als je wél kiest voor een account, kun je een bestelling makkelijk volgen, je orders terugvinden en onthouden we je gegevens zodat je die de volgende keer niet meer hoeft in te vullen.

U kunt op onze webshop met de volgende betaalmethoden betalen:

  • Creditcard (Visa en Mastercard)
  • PayPal
  • iDeal

Alle prijzen in de webshop zijn inclusief BTW. De getoonde prijzen gelden voor artikelen die worden geleverd binnen Nederland, voor bestellingen vanuit het buitenland kunnen andere prijzen of een toeslag gelden.

Zodra we je betaling hebben ontvangen, verwerken we de bestelling en ontvang je een orderbevestiging.

Handgemaakt en Make-to-order
Bij House of Koko staan handwerk, lokaal ondernemerschap, creativiteit en duurzaamheid centraal. 

Make to order (MTO), op bestelling gemaakt, is een bedrijfsproductiestrategie die wij stimuleren. Het is een productieproces waarbij de productie van een artikel pas begint nadat een bevestigde klantorder is ontvangen.

Vanuit het House of Koko atelier in Den Haag sturen wij bestellingen naar onze klanten vanuit een kleine voorraad. Dit kan betekenen dat een deel van onze producten een levertijd kan hebben van circa 3-6 werkdagen. Bij een afwijkende levertijd staat dit vermeld op de productpagina.
 

Algemene voorwaarden
Voor alle bestellingen geldt: je bent op de hoogte van onze algemene voorwaarden waarin ook opgenomen ons privacybeleid. 


Bezorging en levertijden

- Nederland:
De verzendkosten binnen Nederland zijn €7.95. 
Bestellingen boven de € 45.00 worden kosteloos verzonden. 

- Belgie en Luxemburg:
De verzendkosten zijn €9.50.
Bestellingen boven de € 50.00 worden kosteloos verzonden. 

- Duitsland, Italie, Frankrijk:
De verzendkosten naar Duitsland zijn € 14.00
De verzendkosten naar Italie zijn € 21.50
De verzendkosten naar Frankrijk zijn € 19.90


Onze koeriers bezorgen 5 dagen per week op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Onze kokedamas worden speciaal met Packs verzonden, zij houden de pakketten de gehele tijd rechtop zodat ze in goede staat aan zullen komen. 

Mocht je niet thuis zijn wordt allereerst geprobeerd het pakket bij de buren af te leveren. Mocht dit niet lukken wordt een ‘niet thuis bericht’ achtergelaten in jouw brievenbus en kun je een nieuw aflevermoment uitkiezen.

Middels Track en Trace die je via mail ontvangt kan je jouw bezorging volgen.

Retour en terugbetalingsbeleid

Ben je toch niet helemaal tevreden met je online aankopen? Gebruik dan het retourformulier en lees de onderstaande retourvoorwaarden door.

Meld binnen 14 dagen na ontvangst van je aankoop de retourzending aan en stuur de artikelen vervolgens binnen 14 dagen op eigen kosten retour via de post in een passende verpakking. Zodra de retourzending bij ons binnen is en na controle van de staat van de aankopen zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk je geld terugkrijgt. 

Let op: Op maat gemaakte artikelen, lichtbronnen, (droog)bloemen, planten, plantarrangementen en cadeaukaarten kun je niet ruilen of retourneren.

Wijzigen of annuleren
Om je bestelling zo snel mogelijk te leveren, hebben we het bestelproces gedeeltelijk geautomatiseerd. Daarom is het helaas niet altijd mogelijk om je order te annuleren of wijzigen. Neem voor wijzigingen of annuleringen contact op met info@houseofkoko.nl